ERSO kontserdist laekus kesklinna pinkide ostmiseks 30 000 krooni

12. september 2006.

Kuressaare spordihoones laupäeval toimunud Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri(ERSO) kontserdi piletitulust laekus kesklinna istepinkide soetamiseks ligi 30 000 krooni.

"Kavandame soetada kaks istepinki, mis paigaldatakse Kauba ja Turu tänava nurgale vana tuletõrjehoone lähistele, kus praegu on munakivisillutis," lausus Kuressaare abilinnapea arengu ja majanduse alal Kalle Koov. Tema sõnul valib linn välja sobiva istepingi mudeli ning korraldab hanke. Kuna kavas on soetada kõrge kvaliteediga istepingid, võib nende maksumus ületada ka ERSO kontserditulust ja annetustest laekunud summa. Sellisel juhul lisab linn istepinkide ostmiseks täiendava summa.

"Tegu on väga tänuväärse algatuse ja panusega Kuressaare kesklinna miljöö täiendamisele," lisas Kalle Koov.

Kuna automüüja Reval Auto avas laupäeval Kuressaares Audi teeninduskeskuse, tõi firma sel puhul esmakordselt Saaremaale ERSO täiskoosseisu. Kontserdi piletitulu annetab Reval Auto Kuressaare linnavalitsusele kesklinna istepinkide paigaldamiseks.

Reval Auto turundusjuht Rivo Saarna ütles, et linn valib sobivad istepingid välja ning hoolitseb teostuse ja paigaldamise eest. Pärast seda teeb Reval Auto linnale ülekande, mis koos ERSO kontserdi piletitulu ja annetustega ulatub 30 000 kroonini.