Aktuaalne

ERSO Peterburi-reisi reportaaž

ERSO под управлением Неэме Ярви с огромным успехом выступил в минувшие выходные в Большом зале Петербургской филармонии.

ERSO под управлением Неэме Ярви с огромным успехом выступил в минувшие выходные в Большом зале Петербургской филармонии.

Mirje Mändla, Klassikaraadio

28. november 2012

ERSO andis 24. novembril kontserdi Peterburi Filharmoonia Suures saalis, Klassikaraadio saates Muusikatuba kuulame reportaaži kontserdireisist – publiku muljeid ning intervjuud Neeme Järvi, Mihkel Polli, Matti Reimanni ning Mati Lukkiga. Saates kõlab arhiivikatkend ERSO 1978. aasta reisist, millest kõneles Villem Reimann. Saates kõlavad katkendid ERSO 22. novembril Tallinnas toimunud kontserdilt, mil kavas olid Tšaikovski “Pidulik kroonimismarss”, Lemba Klaverikontsert nr. 1 ning Šostakovitši Sümfoonia nr. 5 ning lisaloona Romanss filmist “Kiin”.
Muusikatuba toimetab Mirje Mändla.

Kuula