Aktuaalne

FOTOGALERII. ERSO ja orkestri uus peadirigent Olari Elts avasid uue hooaja

Olari Elts ERSO proovis 9. septembril 2020- Foto Priit Mürk_ERR

ERRi kultuuriportaal

9. september 2020

11. septembril alustab Eesti Riiklik Sümfooniaorkester Estonia kontserdisaalis 94. hooaega. Publik saab kontserti jälgida nii Estonia kontserdisaalis kui otseülekandena värske veebiplatvormi erso.tv ja Klassikaraadio vahendusel.

Eesti Rahvusringhäälingu FOTOGALERII hooaja alguse pressikonverentsilt, kus ajakirjanikud said osa Olari Eltsi ja ERSO sissejuhatusest Beethoveni muusikamaailma, tutvustati uut hooaega, uusi algatusi ning pressikonverentsi lõpetas uus ansambel koosseisus Madis Metsamart, Triin Krigul, Vambola Krigul, Olari Elts ja Lauri Metsvahi, kelle esituses kõlas Steve Reichi teos “Typing Music”.

ERRi kultuuriportaali FOTOGALERII (fotograaf Priit Mürk).