Aktuaalne

Delta. ERSO tänuõhtu orkestri sõprade klubile

Kristjan Hallik. Foto Klassikaraadio

Nele-Eva Steinfeld, Klassikaraadio

5. veebruar 2021

ERSO annab veebruaris kaheksa kontserti, tänaõhtune programm on omamoodi tänuõhtu orkestri sõprade klubile. Esinevad kammerkoosseisud kõigis oma võimalusterohkuses: ERSO löökpillirühma ettekandes on Arvo Pärdi “Fratres” (löökpillidele seadnud Vambola Krigul) ning Margo Kõlari teos “Ristpiste”. Anton Bruckneri ja Max Pottagi loomingust on valik metsasarvedele kirjutatust ning programmi lõpetab Johannes Brahmsi klarnetikvintett. Kuidas on ERSO saanud hakkama koroonapiirangute perioodil, milliseid plaane on tehtud ja kui palju publikut saali oodatakse – seda uurimegi. Õhtusest kontserdist teeb Klassikaraadio otseülekande algusega kell 19. (Nele-Eva Steinfeld)

KUULA SAADET